Добре дошли в семейството на Kabayko ♡

Създадохме нашето кътче за бебешки и детски полезности през есента на 2020 година в стремежа си да споделим с Вас любимите продукти, с които искахме да отгледаме детето си. 

Оттогава до сега търсим и откриваме красиви, функционални и безопасни продукти, които да направят света на мъниците и техните родители по-лесен и приятен. Избираме единствено доказали се брандове, които държат на високото качество, стилен и модерен дизайн и не правят компромис с използваните материали. 

Мисия

Пазарът за бебешки и детски стоки е огромен и младите родители обикновено не знаят какъв избор да направят. За нас най-важното е от раждането си едно мъниче да бъде заобиколено от естествени материали, безопасни играчки и аксесоари. Защото децата заслужават най-добрата среда за своето израстване. Така и определяме кои продукти да включим в Kabayko.

Брандове

В селекцията ни са включени и авторски продукти, зад които стои любовта ни към нашите и Вашите деца. 

Какво е "Kabayko"?

Месеци наред близки и приятели ни задаваха този въпрос, а ние вдигахме рамене в незнание какво иска да каже синът ни с първата си дума. Когато нашата семейна мечта - място с красиви, практични и безопасни аксесоари за бебета и деца, направи първите си крачки към реализация, разбрахме какво значи "кабайко".

Нашето дете веднъж ни потопи в света на децата, а така и разбрахме от какво точно имат нужда те, а втори път ни даде отправна точка за новото ни начинание.

Светът на децата ни е толкова прекрасен, колкото ние им го създадем.

Благодарим Ви, че ни се доверявате!

_______

Онлайн магазин kabayko.com е собственост на:

ВЕКТОР ЛАБ ЕООД

ЕИК: 204934211 

Град: София, ул. Братя Миладинови 66

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки