Какво е "кабайко"?
Месеци наред близки и приятели ни задаваха този въпрос, а ние вдигахме рамене в незнание какво иска да каже синът ни с първата си дума. Когато нашата семейна мечта - място с красиви, практични и безопасни аксесоари за бебета и деца, направи първите си крачки към реализация, разбрахме какво значи "кабайко".
Нашето дете веднъж ни потопи в света на бебетата, а така и разбрахме от какво точно имат нужда те, а втори път ни даде отправна точка за новото ни начинание.
Магазин Кабайко подбира и събира в своята къщичка любимите на родителите и техните деца продукти на Bibs, създадени и изработени в Дания, както на Mushie - семеен бранд от Америка. Щастливи сме, че в каталога ни ще бъдат включени и авторски продукти за декорация и уют. На път към виртаулните ни рафтове са и селекция дървени занимателни материали и играчки, с които децата от ранна детска възраст ще изучават своите възможности, ще творят с въображение и ще опознават света чрез игра.
Мисия
Пазарът за бебешки и детски стоки е огромен и младите родители обикновено не знаят какъв избор да направят. За нас най-важното е от раждането си едно мъниче да бъде заобиколено от естествени материали, безопасни играчки и аксесоари. Защото те заслужават най-добрата среда за своето израстване. Така и определяме кои продукти да включим в Кабайко.
Светът на децата ни е толкова прекрасен, колкото ние им го създадем.
Сравнение на продукти